مشاوره حقوقی رایگان - بدهی سفته

سلام بنده سال گذشته برای همکاری و فعالیت تجاری مبلغ 28 میلیون تومان از شخصی گرفتم و مقرر شد ماهیانه یک میلیون و صد هزار تومان به عنوان سود مشارکت به ایشان بدهم و اصل مبلغ بعد از دوسال به ایشان برگردانده شود دوازده ماه سود مشارکت به ایشان پرداخت شده ولی به علت کلاهبرداری شرکت از بنده اصل پول ایشان از بین رفته و من دیگر توان پرداخت اصل پول رو ندارم و ایشان همچنان سود و اصل پول رو طلب میکنن و من نیز به طور کامل معسر شده ام چه راهکاری برای پرداخت بدهی به ایشان به صورت اقساط و نپرداختن بقیه سود باقی مانده هست چون دیگر پولی نیست که سودی کنه و من میخواهم به نحوی اصل بدهی و به صورت اقساط به ایشون برگردونم در ضمن مبلغ سی میلیون سفته نزدشون دارم
ممنونم از راهنمایتون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ایا قراردادی فیمابین شما وجود دارد؟در صورتی که ایشان اقدام قضایی بنمایند شما میتوانید دادخواست اعسار بدهید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

بدواً طی اظهارنامه ای استرداد سفته به نحو بلااقدام را از ایشان بخواهید و سپس دادخواست عودت و استرداد سفته به دادگاه تقدیم نمایید
مبادلات شما مصداق بارز معامله ربوی و برای هر دوی شما دارای مجازات است