مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تعدیل مجدد مهریه

سلام بنده 2ماه پیش درخواست تعدیل مهریه دادم چون هر8ماه یک سکه پرداخت میکنم به دلایلی نتونستم برم دادگاه الان رای برام صادرشده ودادخواست بنده ابطال شده الان 2ماه از این رای میگذرد. آیامیشود دوباره دادخواست تعدیل تنظیم کنم ممنون میشم جوابم روبین.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
درخواست تعدیل پرداخت مهریه بنا به تغییر فاحش تورم به نرخ مصوب دولت می‌باشد که اصولاً سالیانه اعلام می‌گردد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مجدد میتوانید تعدیل مطرح بفرمائید
بدیهی است نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما