مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کارت خودرو از پلیس

سلام
کارت ماشینی که توسط پلیس امنیت یا همان وزرا گرفته شده اگه از طریق خودشون پیگیر بشویم زودتر به نتیجه میرسیم یا اعلام مفقودی کنیم و از طریق اداره پست پیگیر بشویم؟
با توجه به این نکته که کارت ماشین را حدود 15 سال پیش گرفتند.
ممنون و سپاسگزار تون هستم راهنمایی بفرمایید بهترین راه برای گرفتن این کارت چیست..

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
از طریق پلیس به اضافه 10 عمل کنید
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق پلیس پیگیری شوید زودتر به نتیجه می‌رسید