مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی کارت خودرو

درود بر ناجیان عدالت
کارت خودرو این جانب ابتدای امسال مفقود شد و بلافاصله آگهی اعلام مفقودی آنرا در روزنامه کثیر الانتشار درج کردم ولیکن وارد مراحل بعدی پیگیری و دریافت المثنی نشدم (از کپی برابر اصل برگ سبز برای اثبات مالکیت استفاده میکنم)
حال در صورتی که از زمان اعلام مفقودی کارت به بعد کسی از آن هرگونه سؤاستفاده احتمالی بکند، صرف اینکه مفقودی کارت را در روزنامه رسمی اعلام کردم برای مراجع محترم قانونی بابت عدم مسئولیت بنده در بزه احتمالی کفایت میکند؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است کفایت نکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی درخواست المثنی هم بده که آن کارت را غیر فعال کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا حدودی بله ولی باید موجبات ابطال آن را فراهم کنید