مشاوره حقوقی رایگان - فسخ فروش امتیاز مسکن ملی

سلام بنده اطلاع نداشتم فروش امتیاز مسکن ملی غیر قانونی هستش فروشش.میخوام انصراف از فروش بدهم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علت غیرقانونی بودن نقل و انتقال می‌تونید اعلام بطلان معامله را درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما این عارض حادث شده باشد می‌توانید از طریق تامین اجتماعی برای بیمه از کار افتادگی اقدام نمایید