مشاوره حقوقی رایگان - فسخ فروش امتیاز مسکن ملی

باسلام خسته نباشید من نزدیک 8 ماهه امتیاز مسکن ملی رو فروختم و خریدار 80 میلیون واریز حساب من کرده است ،قبل فروش نمیدونستم که خرید وفروش غیر قانونیه و الان که پشیمونیم و تو خانوادمون اختلاف ایجاد شده ،متاسفانه به خریدار اعلام می‌کنم یک بار میگه شکایت میکنم یا میگه سودش رو مثل اون هایی که پولاشون رو نزول سود میدن میگیرم آیا راه حلی هست فسخ معامله بشود لازم به ذکر است معامله از طریق متن تایپی که اصلا خریدار امضا ندارد ودر محضر معامله صورت گرفته‌

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خریدار مالک سهم الامتیاز است و شما می‌توانید مابقی پول خود را مطالبه نمایید زیرا مالکیت ایجاد شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست رضایت ایشان حل شود شما یک مبلغی را دریافت کرده‌اید ومی‌بایست نظر ایشان را جلب نمایید