مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات هویتی

سلام توی کانال تلگرام صیغه موقت اول از من صد تومن خواستن برای معرفی بعد مهریه خانوم رو خواستن یک و ششصد بعد گفتن برگه امنیت خانوم رو فراموش کردند بگن چهار و هشتصد هم برا اون خواستند و قبلش شماره ملی رو پرسیدن با نام پدر من چهار میلیون و هشتصد رو ندادم دیگر و شک کردم سوال من این است آیا صرفا با نام ونام خانوادگی خودم و پدر و کد ملی خودم امکان دارد دردسری متوجه بنده شود؟
اون پولمم برنگردوندن من کنسل کردم گفتم منصرف شدم پولم رو عودت ندادند.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
موضوع از مصادیق کلاهبرداری از طریق فضای مجازی در صلاحیت پلیس فتاست.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر دردسری متوجه شما نمی شود اگر مشخصات طرف را دارید می توانید برای پس گرفتن پول اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر آنها کلاهبردار هستند و فقط دنبال پول شما بودند که به هدف خودشان رسیدند.
به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید