مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه عالی قضات

با عرض سلام و احترام، بنده یک فقره پرونده مربوط به حدود 10سال پیش در دادگاه عالی قضات دارم که همون زمان بهم گفتن کیفرخواست صادر شده، دیگه هیچ اطلاعاتی به بنده نمیدادن و بارها مراجعه حضوری به آنجا داشته ام یا تماس تلفنی اما فقط می گفتن کیفرخواست صادر شده و غیر از این نمیشه چیزی بگیم الان بنده رو راهنمایی بفرمائید چطوری بنده به حق و حقوق خودم که ضایع شده برسم؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در صورت امکان وکیل بگیرید ویا تحت نظر یک وکیل مراحل را پیگیری نمایید.