مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست داده شده نیاز به گرفتن وکیل هست یا نه

باسلام من حساب بانکیم مسدود شده بود ابلاغ برام امد که برم دادسرا و بازپرس بعد از قرار وثیقه که برام در نظر گرفت پرونده رو به دادگاه کیفری ارسال کرده برای اجرای حکم و در کیفرخواست پرونده که متهم به قماربازی شدم اجرای حکم مواد 705 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب 1375 تقاضای صدور حکم و مجازات کرده میخوام بدونم نیاز هست وکیل بگیرم یا نه ؟؟ و در ضمن من سو سابقه ندارم و سرپرست مادرم هستم پدرم فوت شده و سوال دیگرم اینه که با توجه به کیفر خواست قاضی چه حکمی در نظر میگیره برام ومبلغ باخت در بازی رو سیصد میلیون و برد رو بیست میلیون زده بازپرس و من در دفاعیه از خودم گفتم برای جبران خسارت باختم ادامه به بازی دادم و متضرر شدم ایا جریمه سنگین میشوم و یا حبس بهم داده میشود ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز به وکیل نیست به مبلغی جزای نقدی محکوم می شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سابقه کیفری ندارید از ارفاقات قانونی برخوردار خواهید بود و معمولا حبس نمی دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میزان مجازات بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قطعا نیاز به وکیل دارید غیر این صورت محکوم می شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به توضیحات فوق الذکر در صورتی که از کرده خود پشیمان هستید اظهار پشیمانی نمایید تا مشمول تخفیف مجازات قرار بگیرید