مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

شهرداری دیوار ملک بنده را بدون حکم تخریب کرده.آیا پس از گذشت 2 سال و نیم از این تخریب که انجام داده است میتوانم شکایت کنم؟ آیا 6 ماه تا 3 سال حبس شامل حال مسئول شهرداری میشود ؟شنیدم کیفری شامل نمیشود چون بیشتر از 2 سال گذشته.درسته؟ممنون میشوم کامل راهنماییم نمایید.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر اقدام شهرداری غیر قانونی بوده است می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از لحاظ کیفری مشمول مرور زمان است از لحاظ حقوقی قابل پیگیریست