مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

باسلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی

همسربنده (زوجه)به دلیل داشتن رابطه نامشروع باآقایی که درساختمان محل سکونتمان دستگیروبه کاانتری ارجاشد
وبعدازمدتی اقرارنامه ای بادست خط خودش نوشته ودرآن اقرار کرده که بااین آقابه نام.... رابطه داشته و درضمن قید کرده که باهم مراوده بانکی هم داشته اند برای صرفه نظرکردن شوهرم ازشکایت از مهریه خودگذشته وآن رابدونه هیچ قیدو شرطی میبخشم وامضاء با اثرانگشت زده
ودرهمان روز هم شوهرخواهرم وخواهرم حضورداشتندکه به عنوان شاهدزیراقرارنامه راامضاء واثرانگشت زدند.بعدازآن رفتم دادگاه پروندرو ترک تعقیب زدم.
ولی بعدازمدتی متوجه شدم همسرم(زوجه)با همین فرد به صورت تماس وپیامکی درارتباط هستند.وبعضی روزهاهم ازمنزل خارج میشود ودیربه منزل برمیگردد
ازوکلای محترم 2 سوال دارم لطفا بنده روراهنمایی بفرماییدتابه مشکل نخورم .سپاس
اول اینکه اقرارنامه( زوجه )باامضاء و اثر انگشت خودش و امضاء و اثر انگشت 2شاهدکه حضورداشتندازبستگانم بودندشوهرخواهرم و خواهرم دردادگاه اعتباردارد؟
دوم اینکه به جزاین پرونده ای که داردبنده میتوانم شکایت جدید از همسرم(زوجه)
واین آقا انجام بدم؟

درضمن پیرینت بانکی همسرم(زوجه)را دارم
برای دریافت پرینت تماس ومتن پیامکها چکاربایدانجام بدم.

ممنون میشم بنده رو راهنمایی درست بفرمایید.
باسپاس فراوان ازوکلای عزیز

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اقرار نامه شما عادی هستش و شاهدین اقرار نامه هم یکیشون خواهرتون که فامیل درجه یک هست مورد قبول نیست دامادتون هم به خاطر رابطه فامیلی مورد قبول نیست و همسرتون این اقرار نامه رو میتونه به راههای مختلف رد کنه برای پرینت هم باید شکایت کنین

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع رابطه نامشروع همسر شما با فرد خاطی جدا از بحث حقوقی و خانوادگی است لذا آن یک شرایط کیفری خود را دارد و این یک مدیونیت شما را.
و در خصوص اقرارنامه‌ای که مهریه خود را بخشیده است می‌تواند مهریه خود را در صورت هبه وصول و مسترد نماید