مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع بیمه

سلام
بنده به مدت 4 سال سابقه کار در شرکت غیردولتی و پرداخت و سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم و بعد به وزارت آموزش و پرورش منتقل شدم و به مدت 15 سال هست که بیمه خدمات درمانی هستم، آیا امکان تجمیع سوابق بیمه وجود دارد؟! این امر به چه صورت انجام می شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
نامه از صندوق بازنشستگی کشوری مینویسند به سازمان تامین اجتماعی که سوابق شما را برای آنها ارسال کنند اما باید مبلغی به صندوق کشوری پرداخت کنید