مشاوره حقوقی رایگان - موضوع دادگاه

با سلام خدمت شما وکلای عزیز و خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم یک پرونده مربوط به کلاهبرداری اینترنتی در شعبه 6ناحیه 31تهران بوده که کمتر 20روز مختومه شد و داخل روند کار پرونده نوشته که شکایت د. م علیه ....... جهت رسیدگی به شعبه دیگر ارسال شد این یعنی چی به دلیل چیه؟؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
به صورت دقیق نمیشه گفت که برای چی عدم پرونده به شعبه دیگری ارجاع شده است برای اینکه به دلایل مختلف از جمله عدم صلاحیت و یا نیابت و غیره ممکن است پرونده به شعبه دیگر ارجاع گردد.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام قرار عدم صلاحیت به علت سبق رسيدگي به شعبه دیگر ارسال شده است و شعبه اخیر به پرونده رسيدگي مینماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی رفته یک شعبه دیگه که از شما شکایت‌های دیگری شده و در آنجا در حال رسیدگی است