مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تاخیر و مخارج

سلام
احتراما من سه سال پیش در شرکت خصوصی کار کردم و کارفرما بابت حق و مزایا مدت طویل مرا اذیت کرده و پرداخت نکرده سال پیش به اداره کار شکایت کردم و رای به نفع خود گرفتم ولی پس از یک سال هنوز پرداخت نکرده امکان داره در واحد اجرای احکام تاخیر دیرکرد و هزینه ایاب و ذهاب جهت شکایت و .... پرداخت کردم علاوه بر مبلغ رای دریافت کنم
درصورت مثبت بودن چه شکلی میتوانم دریافت کنم
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.از زمان اجرای حکم,بشما خسارت تاخیرتادیه تعلق میگیرد.که باید طی دادخواست جداگانه تقدیم شورای حل اختلاف نمایید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

خسارت تأخیر تأدیه از تاریخ ثبت دادخواست در اداره کار محاسبه و به شما پرداخت خواهد شد
چنانچه موضوع حکم نبود طی دادخواست جداگانه مطالبه نمایید
سایر هزینه ها از جمله هزینه دادرسی نیز قابل مطالبه است اما خسارات عدم النفع مثل ایامی که پیگیر پرونده بوده و مار نکرده اید و خسارات غیر مستقیم مثل هزینه اوراق و کرایه تاکسی و غیره قابل مطالبه نیست