مشاوره حقوقی رایگان - تشدید بیماری. بی توجهی. اذیت و ازار تعویض مکان

با سلام و خسته نباشید.
من سرباز شدم معاف از رزم هستم به خاطر تعریق کف دست متاهلم و بابام دیابت داره تک فرزند ذکور بالای 18 سال خونه ام دام داری دارم بابامم نمیتونه انجام بده چون پاهاش زود زخم میشه و درمانش سخته نمیدونم میشه معافیت کفالت بگیرم یا نه؟ منو انداختن نانوایی ناحیه خیلی اذیتم میکنن میگن ترددی ولی وقتی میخوام مرخصی بگیرم نمیدن یه دستمال میدن میگن فلان جاها رو تمیز کن فلان کارو بکن بعد برو تازه بیل میدن درختا رو بکولیم هرشبم پاس مینویسن منو استراحت ندارم بچه ها همه 24 شدن اما من هرروز داخلم و بیشتر از بقیه پاس میدم سردردم از وقتی رفتم داخل نونوایی و تعریق کف دستمم زیاد تر شده چشام همش اشک میده شب نمیتونم بخابم نمیدونم از گرمای نونواییه از خستگی و کار بیش از حده چیه هرچی میگم جامو عوض کنین مشکل دارم پزشک گفته نمیتونی اونجا باشی ولی اهمیت قائل نمیشن در حالیه که تعدادی از سربازا با مدرک دیپلم یا پشت کامپیوترن یا راننده و پست نمیدن ولی بعضی مثل من از همه بیشتر چیکارکنم بخدا نمیتونم طاقت ندارم واقعا ندارم همش نظافت میدن بهم میگن انجام ندی ممنوع خروجی سرباز نونوایی اینقد بدختی اخه من 10 روزه زنمو حتی ندیدم بخدا موندم. خواهش میکنم التماس میکنم کمکم کنید محض رضای خدا

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما. یکی از شرایط معافیت به استناد کفالت،تا قبل از سال 99 براساس قانون نظام وظیفه عمومی 70 سال به بالا داشتن سن برای پدر است که از ابتدای سال 99 این سن به 75 سال تغییر یافت. از طرف دیگه به استناد ماده(51) قانون اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي – مصوب 1390- آيين نامه اجرايي مواد (44)، (44) مكرر و (45) قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 1363- و اصلاحات بعدي مشمولاني كه از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند شامل؛ يگانه فرزند ذكور مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت كه قادر به اداره امور خود نباشد( نيازمندي پدر به مراقبت به دليل كبر سن برابردستور العمل ابلاغي ستاد كل خواهد بود)، يگانه فرزند ذكور مراقب يا نگهدارنده مادر فاقد شوهر (افراد موضوع اين بند تا سي ماه متوالي مي توانند از معافيت كفالت موقت استفاده كنند ودر پايان مدت مذكور در صورت دارا بودن شرايط كفالت از معافيت دايم بهره مند خواهند شد .
از طرف دیگر شرایط جسمی شما جزو مواردی نیست که به استناد ان بتوان معافیت پزشکی گرفت.