مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

از طریق گوشی پیام فحش بهم دادند جرمش چیه؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

به اتهام فحاشی میتوانید شکایت کنید البته متن پیام مهن است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

جرم فحاشی یا توهین است

مجازات از الزام به عذرخواهی هست تا مجازات های شدید و جزای نقدی

تبادل پیامک بین دو شماره تلفن همراه در پرینت مخابرات کشف می شود اما متن پیام در هیچ کجا ثبت و ضبط نیست لذا در صورت انکار متن توسط متهم و پافشاری بر ساختگی بودن متن، می تواند مبری شود

تبادل پیام از طریق اپلیکیشن های پیام رسان نظیر واتس آپ و تلگرام توسط پلیس فتا بررسی می شود اما در بسیاری از موارد پس از حذف مدیا و غیرفعال کردن اکانت قابل بازبینی و خارج نویس مردن نیست

تبادل پیام از طریق ایمیل و جی میل و هات میل و نظایر آن توسط پلیس فتا قابل پیگیری و به دلیل امکان های موجود در فرایند مبادله پیام قابل اثبات است

سایر فروض مثل پیام اک از طریق سوئیفت و نظایر آن بعید است که منظور شما باشد جون اساساً برای فحاشی و نظایر آن کاربرد ندارد

پیروز باشید