مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث

سلام خسته نباشید. بعد از فوت مادرم خانه پدرم باید تقسیم می‌شد برادرم با دعوا و پرخاش گفت نصف خانه که به نام مادرم بوده رو به اسم من کرده و شما از نصف دیگر خانه حقتان را میدهم و خانه را برای خودش برداشت من و دخترم در شهر دیگری زندگی میکنیم و فقط سیصد تومان پول به من داد و گفت حق تو همینقدر است و امضاء از من گرفت مقداری از پول مانده را هم نداد و حتی به محضر هم نرفتیم من از قیمت خانه هیچ نمی دانم حتی یک برگه از کپی به من نداد من یک خواهر دیگر هم دارم که همان شب با دعوا من رو از خانه بیرون کردند و گفت من سهم خودم را نمی خواهم حالا خانه در مشهد و 155 متر زمینش هست و نه کپی به من دادند و نه میدانم حق من از خانه همینقدر بوده یا نه بعد خانه یک طبقه است و برادرم می خواست طبقه بالا را بسازد آیا من از طبقه بالا سهمی ندارم والان میدانم قیمت خانه بیشتر بوده و آنها میگویند بیخود کردی امضاء کردی تو هیچ حقی نداری من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
نوشته‌ای که شما امضا کرده‌اید باید موجود باشد تا بر اساس آن اظهار نظر نمود.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید نوشته ای که امضا کردید بررسی شود