مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مال غیر و تکلیف خریدار ملک غیر

باسلام زمین مشاعی از فروشنده ای خریداری نمودم شخصی از شرکا مدعی شد ملک مال فروشنده نبوده و رای دادگاه به نفعش صادر شد و من به جرم خرید مال غیر و فروشنده به جرم فروش مال غیر محکوم گردیدم او اعتراض نکرد و من با اعتراض تبرئه شدم و مدت چند سال فروشنده در شورا و جاهای دیگری اقرار کرده که در جای دیگری زمینی با متراژ بیشتری به شما میدهم اما الان نمی دهد چگونه طرح دعوا کنم قیمت روز زمین یا درخواست زمین دیگری در جای دیگر. زمین بدهد بهتر است حکم ابطال معامله و قولنامه ی بنده هم صادر شد که به شخص ثالث رسید و ملک هم سند عادی داشت نه پلمپ و رسمی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.فروشنده میبایستی رد مال کند چون محکوم شده است.