مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار جانباز بازنشسته

باسلام وعرض ادب اینجانب از کارمندان شرکت مخابرات جانباز 30درصد با مدرک کارشناسی دانشگاهی در سن 50 سالگی با سابقه 30 سال و سه ماه بدون سنوات ارفاقی در مورخه 1394/09/30با قانون ماده 103 صندوق بازنشستگی کشوری بازنشسته شده ام طی مکاتبه ای با شرکت مخابرات اشاره به ماده 60 قانون جانبازان تقاضای برگشت به کار نموده ام با برگشت به کارم مخالفت کرده اند. مجددا مراجعه کردم به واحد حقوقی بنیاد جانبازان دادخواستی با همین شرایط بدونی که به ماده یا قانونی اشاره کنم از طریق ماده 16 پیگیر شده ام می خواستم ببینم آیا نتیجه ای می گیرم یا خیر ؟ ممنون می شوم

پاسخ ها :

اعاده به کار جانباز بازنشسته ماده 60 قانون جامع ایثارگران اعاده به کار جانباز اعاده به کار