مشاوره حقوقی رایگان - کاهش جریمه نقدی

از بنده به علت فحاشی در فضای مجازی شکایت شده و حالا گفتن که حداقل 6 و حداکثر 24 میلیون تومان جریمه نقدی دارد خواستم بپرسم چطور میتونم این هزینه رو به حداقل برسونم؟ آیا این رو قسط بندی میکنند؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اینکه به 6 میلیون یا بیشتر محکوم شوید، بستگی به نظر قاضی دارد.
اگر توان پرداخت نداشته باشید، امکان تقسیط وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه نداشته باشید ممکن است دادگاه حداقل مجازات را تعیین کند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

فقط جهات تخفیف لازم است آیا سابقه دارید؟! تماس بگیرید