مشاوره حقوقی رایگان - جریمه بالای یک میلیون

با سلام ، آیا امکان تقسیط جریمه بالای یک میلیون وجود دارد ،، اگر هست به چه شکل ؟ با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به رای صادره دارد چه جریمه ای

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت پذیرفته شدن اعسار ، دادگاه مبلغ را اقساط نماید

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

اگر منظور شما جریمه راهور است از خودشان سوال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال واضح نیست که چه جریمه ای؟؟ حکم دادگاه یا جریمه رانندگی؟؟
اگر محکومیت است میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت پذیرفته شدن اعسار ، دادگاه مبلغ را اقساط نماید