مشاوره حقوقی رایگان - احراز محل سکونت برای خرید موتور سیکلت

سلام بنده میخوام از تهران موتور اقساطی بخرم اما خونه من استان دیگری هست برای احراز سکونت باید چی کار کنم؟
میخوام سند و کارتش به نام خودم بخورد
آیا میتونم آدرس آشنام رو تو تهران بدهم یا باید حتما اجاره نامه به نام خودم باشد؟
لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از فروشنده وکالت بگیرید و در محل سکونت خودتان تعویض پلاک کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجاره‌نامه یا سند مالکیت خانه بایستی به نام خودتان باشد و به نام اقوام قابل قبول نمی‌باشد.
همچنین با أخذ وکالت می‌توانید از شهر خود اقدام نمائید.