مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حساب از سوی کارفرما

وبا عرض سلام و خسته نباشید به وکلا و کارشناسان محترم من دو ماه صندوقدار یک رستوران بودم زمان نوشتن قرارداد بندی نوشته بود که ممکن است 1 تا 3 ماه حقوق کارگر تاخیر داشته باشد به دلیل نوسانات بازار و کارمند و کارگر حق اعتراض به این بند را ندارند و به همین دلیل من قرارداد را امضا نکردم و حق خود را مطالبه کردم. وقتی حقم را مطالبه کردم امروز و فردا کردند و امتناع کردند تا این که روزی رسید که به آنها گفتم اگر حقوقم را ندهند سر کار نمی آیم و در همان زمان چک نوشتند. 8 میلیون و گفتند چک ثبت شده است در همان زمان سریع امضا از من گرفتند و گفتند کپی چک است اعصابم خیلی به هم ریخته بود و عصبی بودم. یک لحظه به خودم آمدم گفتم شما چک حقوق من رو برای سه ماه دیگر به من می پردازید و من می خواهم رسیدی را که امضا کرده ام را پس بگیرم که دیدم تاریخ چک آوردن جلو از دادن کپی و رسید چکی که امضا کردم خودداری کردند و فردای آن روز متوجه شدم چک ثبت نشده به رستوران رفتم گفتند چک برگشتی داریم چند روز صبر کن، گفتم بقیه حقوقم، گفتم شماره حساب بده، 20 روز دیگر میزنیم برات، لطفا راهنمایی کنید میدونم سادگی کردم ولی قبول کنید مدیر رستوران آدم حیله گر و خدا نترس بود که از بس سر کارگر کلاه گذاشته گرگ شده و بنده اول کار بودم و خام و بی تجربه حدود 20میلیون حقوق دو ماه بنده هست که یک ریال دریافت نکردم فقط یک چک 8میلیونی دارم که تازه ثبت نشده و از قرارداد شون یک کپی اصل قرارداد رو امضا نکردم و پس دادم لطفا من رو راهنمایی کنید بنده نه حقوقی گرفتم که حداقل هزینه کنم بابت وکیل نه پدر مادر پشتوانه ای دارم که بخواهم دنبال این کار بروم خودمم سرپرست خونم واقعا نمیدونم چیکارکنم دستم به هیچ کجا بند نیست خدا خیرتون بده ممنون میشم اگر من نا آگاه و بی تجربه رو راهنمایی کنید و بگید چطوری به حق حقوقم برسم

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام به اداره کارمراجعه و شکایت خودرا مطرح کنید و بااستفاده به واریز مبلغ به حساب چنانچه کپی ازقرارداد ندارید قرارداد کاری خودرا اثبات کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست خود. ا به اداره کار ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ درخور حقوقی، احتیاج به بررسی مدارک مرتبط با مسأله می‌باشد‌.