مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه

سلام و خسته نباشید. زوجه بعد از فقط چند ماه زندگی مشترک منزل را ترک کرد. حکم الزام به تمکین وی را گرفتم اما تمکین نکرد. تقاضای طلاق بدلیل عسر و حرج و کراهت کرد که در مراحل بدوی و تجدیدنظر و دیوانعالی رد شد. حال با توجه به اینکه هیچ یک از شروط دوازده گانه شامل او نیست در حالیکه من می خواهم به زندگی ادامه دهم وکیل او می گوید میتواند بدلیل مفارقت جسمانی طلاق یکطرفه بگیرد؟ در حالیکه خودش بدون دلیل خانه را ترک کرد و تمکین نکرد و مرا گرفتار کرد.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق به در خواست زوجه مشكل است
١- بايد مستند به يكي از شروط ١٢ گانه سند ازدواج يا
٢-عسرو حرج ( مشقت مستمر در زندگي مشترك) و يا
٣-قطعيت محكوميت زوج به عدم پرداخت نفقه يا عدم امكان الزام شوهر به پرداخت نفقه