مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

یک زن و شوهر نزدیک 5 ساله تو عقد اند و بین‌شان اختلاف افتاده و خانمش یکسالی هست که رفته و مهریه و نفقه را به اجرا گذاشته و درخواست طلاق هم داده.
در حال حاضر آقا داره هم نفقه میده هم مهریه و دیگر هیچ ارتباطی با هم ندارند یعنی هیچ خبری از همدیگر ندارند
آیا این خانم میتونه بخاطر 5 سال معطلی و بلاتکلیفی و عروسی نگرفتن طلاقش رو بگیره. یعنی درچه صورتی می تواند طلاق بگیرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط طلاق نیاز به بررسی دارد اینکه ایا زوجه از حق حبس خود استفاده نموده است یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای صدور حکم طلاق به درخواست زوجه ، زوجه باید دلیل و مستندات محکم داشته باشد
و شما میتوانید دادخواست طلاق به
علت عسر و حرج زوجه را اقامه نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود
خیر
در صورت تحقق شرایط ضمن عقد و اثبات آن نزد مقام قضایی امکان طلاق از ناحیه زوجه به وجود می آید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زوجه میتواند بر اساس عسر و حرج دادخوایت طلاق بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با ادعای عسر و حرج و با بذل مهریه زوجه می تواند طلاق بگیرد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي شرايط وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عسر و حرج یکی از دلایل درخواست طلاق از طرف خانم می‌باشد که عدم شروع زندگی مشترک طاهرا از موارد عسر و حرج می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر زوج به تکلیف خویش عمل کرده و مشکلی ندارد، خیر، زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست طلاق به دلیل عسرو حرج دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر منزل و اثاث البیت مهیاست دادخواست تمکین دهید
در صورت اثبات عسر و حرج می تواند اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت پذیرش طلاق از طرف زوجه مستلزم اثبات عسر وحرج در دادگاه است که کار سختی است