مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

ببخشید سوال داشتم خدمت شما وکلای محترم
اگر زوجی از شوهر خود بدون دلیل تمکین نکند و شوهر تو دادگاه رای بیاورد زوجه میتواند بعد از گذشت چند سال که از زوج جدا زندگی کرده بگه من دچار عسر و حرج شدم و درخواست طلاق عسر حرجی کنه یا عسر حرج باید در زندگی با زوج باشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج ناشی از طلاق عاطفی و نیاز جنسی بدهد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتواند چون براساس رای دادگاه زوجه به تکالیف خود عمل ننموده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ادعایی که زوج دارد اثبات شود تا در مورد عسر و حرج تصمیم گیری درست انجام می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بعد از چند سال با بذل مهریه امکانپذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند با اثبات عسر و حرج ناشی از مفارقت تقاضای طلاق بدهد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان طرح دادخواست طلاق از سوی زوجه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله زن می تواند با اعلام کراهت از زوج و بذل مهریه طلاق بگیرد.
بهتر است در صورت امکان به صورت توافقی اقدام به ثبت دا‌دخواست طلاق نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز است توضیحات از طریق مشاوره تلفنی به طور مفصل به شما ارائه گردد .

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... عسر و حرج در هر موردی، می تواند محقق شود حتی در فرض عدم زندگی مشترک زوجین با هم...

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر زن تمکین نکند و این مورد ثابت شده باشد عدم تمکین نمیتواند از موارد عسروحرج باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بررسی شود یکی از مصادیق عسر و حرج مفارقت جسمانی به مدت طولانی است اینکه در چه شرایطی بوده و...باید بررسی گردد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عسر و حرج یک مفهموم عام دارد و مصادیق آن زیاد است دقت بیشتری می‌طلبد برای دادن نظر قطعی

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام بله میتواند ادعای عسر وحرج کند

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام علی القاعده عسر و حرج باید ناشی از زندگی با زوج باشد اما در صورتیکه مدت مفارقت شما به نحوی طولانی باشد که دادگاه انرا دلیل بر کراهت زوجه بداند و سایر عوامل هم وجود داشته باشد امکان اقناع قاضي وجود دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق شرایط وجود دارد تحت شرایطی میتواند طلاق بگیرد

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
این مورد اختلافی میباشد
ممکن است به دلیل جدایی طولانی مدت عسر و حرج تلقی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا باید بذل مهریه خود را هم به دادگاه اعلام کنید و با استناد به کراهت از زوج تقاضای طلاق نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
درصورت اثبات عسر حرج می تواند طلاق بگیرد.فرقی نمی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به جهت مفارقت طولانی و در مضیقه بودن امکان اقدام مس یاشد