مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید .. اگه اقایی تو دادگاه صلح کردن که مبلغی به خانمش بده .. ولی خانمه در قبال اون پول برگرده به خونه .. ولی متاسفانه پولو گرفته و زنه نیامده ... رفته دادخواست اجرای حکم داده .. و زن محکوم به تمکین شده و دادگاه 10 روز مهلت داده که زنه برگرده بازهم برنگشته .. و بعد مرد رفته اجراییه دادگاه از طریق اجراییه هم از زنه خواستن برگرده و زنه برنگشته. و با توجه با اجراییه که توش قید شده خانم تمکین نداره برای دادگاه محرز شده که خانم ناشزه می باشد .. حالا سوال اینه که مرده با توجه به مدارک ارائه شده به دادگاه درخواست تجویز ازدواج کرده .. آیا اون زن میتونه باز به دروغ بگه من میخوام برگردم به زندگی که به واسطه آن مرده نتونه ازدواج بکنه و از طرفی هم زنه پاشو از دادگاه بزاره بیرون باز هم برنگرده و باز مرده ششماه دیگه علاف دادخواست مجدد بشه؟؟.. از طرفی مرده چون با توجه به مدارکی که داره تو دادگاه میتونه از قاضی با توجه به ادعای الکی زنه که میگه برمیگرده از قاضی بخواد که زنه تضمین قانونی بده بابت ادعاش که باز مجددا این رویه دادخواستش تکرار نشه؟ .. و اینکه اگر مرد تو این دادگاه تجویز ازدواج چقدر دستش جلوعه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ازدواج مجدد مرد منوط به شرايطي ست ⬇️
١-تمكن مالي تا بتواند دو خانواده را اداره كند
٣-اذن دادگاه مبني بر اجازه ازدواج مجدد
٢-نشوز همسر فعلي كه بندهاي يك و دو از شروط تحقق بند سه هستن
شما بايد خواسته ازدواج مجدد رو در دادگاه مطرح كنيد
از مدارك مربوط به عدم تمكين ايشان مدارك اثبات كننده تمكن مالي و در صورت امكان تعرفه شهود بر تمكن و نحوه زندگي همسرتان