مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی پیام های تلگرام توسط پلیس فتا

سلام در تلگرام گفتگو با یک شخصی داشتم که من رو تهدید میکند طرفی که من رو تهدید کرده میدونم کی هست ولی از چت ها اسکرین شات نگرفتم ثابت کنم الان چت هارو پاک کرده اگه به پلیس فتا شماره طرف بدهم میتونه چت های پاک شده رو خودش نگاه کند؟

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام
خیر تلگرام یا واتساپ یا اینستاگرام به این دلیل که ساخت کشور ایران نمیباشند، از بابت استعلام و درآوردن سابقه چت و گفتگوها از ید و توان پلیس فتا خارج میباشد. به دیگر سخن، پرینت پیام های تلگرام توسط پلیس فتا میسور نمیباشد. پیام های ارسالی در تلگرام مانند ارسال پیامک یا مسیج نیست که قابلیت استخراج داشته و حتی بعد از پاک نمودن از صفحه گوشی یا خاموش نمودن سیم کارت، باز هم بتوان استعلام متن پیامک ها را خواستار گردید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود

به چند نکته زیر توجه گردد؛

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد……