مشاوره حقوقی رایگان - تعهد عدم همکاری با شرکت رقیب در قرارداد کار

سلام وقت بخیر
آیا شرکتی می‌تواند با امضا قراردادی مانع همکاری کارمند خود با شرکت رقیب شود؟
با توجه به این که فعالیت توی حوزه‌ای است که سرعت به روز شدن اطلاعات زیاد است و کسب‌ و کار ها زود به زود استراتژی‌های خود را تغییر می‌دهند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای مدت محدودی امکان منع وجود دارد اما برای همیشه این امکان وجود ندارد.