مشاوره حقوقی رایگان - رویه دادگاه پس از دیوان عالی

باسلام، من در فروردین 98 با رای دادگاه بدوی حکم طلاق با 200 سکه از مهریه ام را گرفته‌ام، بعد از آن آقا تجدیدنظر خواهی کردند که آن هم به نفع من رد شد، از شهریور 98 پرونده به دیوان عالی شعبه قم رفته است، امروز که تماس گرفتم گفتند که پرونده به دادگاه تجدید نظر برگردانده شده است، علت بازگشت پرونده به داده تجدیدنظر چیست و با توجه به اینکه زمان زیادی گذشته است، فکر می‌کنید چقدر دیگر زمان لازم است تا حکم نهایی صادر شود و اینکه بنظر شما بالاخره حکم نهایی چه خواهد شد. (این در شرایطی است که من و زوج 3 سال زندگی مشترک داشته و 4 سال جدای از هم هستیم)

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

با سلام.
اصولاً وقتی پرونده از دیوان عالی به دادگاه تجدیدنظر برمیگرده یعنی دستور رسیدگی مجدد صادر شده است. شما مجدداً بایستی در دادگاه تجدیدنظر دفاع نمایید.

حسن رنجبر

جناب آقای حسن رنجبر :

با سلام.دادگاه تجدیدنظر جلسه رسیدگی برگزار میکند.با توجه به اینکه پرونده از دیوان عالی کشور برگشته احتمال اینکه نتیجه پرونده تغییر کند زیاد است.