مشاوره حقوقی رایگان - باتوجه به نفوذ کارفرما در هیات تشخیص چکار بایستی انجام بدم تا حکم ابقا به کار از هیات حل اختلاف بگیرم؟

(باعرض سلام و احترام به خدمت مدیریت: به سوال بنده که قبلا هم پرسیده بودم با جزئیات بیشتری توضیح ندادید از مدیریت محترم و گرامی سایت استدعا دارم سوال بنده که خیلی هم حیاتی و مهم میباشد در نوبت سوم هیات حل اختلاف چه اظهاراتی رو بیان کنم که هیات حکم ابقا به کار طبق قرارداد کتبی یکساله ای که دارم بدهد.)
سلام. طبق قرارداد یکساله ای که با کارفرما منعقد کرده بودم قبل از اتمام قرارداد کار کارفرما من رو از کار اخراج کرد. در هیات تشخیص به استناد ماده 25 قانون کار و بند دال ماده 21 قانون کار حکم ابقا به کار خواستم و قرارداد رو ارائه کردم در دادنامه هیات تشخیص همه چیز لحاظ شد به غیر از حکم بازگشت به کار که اخراج موجه بدلیل زوال زمینه اشتغال عنوان شد علت ان این بود که کارفرما به تلافی بازگشت به کاری که خواسته بودم به دروغ و با حیله بر علیه بنده از کارگران و مشتریان خودش شهود اخذ کرده بود که بنده حین کار فحاشی و اهانت میکنم. در هیات حل اختلاف نیز بنده اماده به کار بودنم رو اعلام کردم و مطابق با مادتین 158و 165 قانون کار حکم ابقا به کار خواستم و گفتم اخذ شهود بر علیه کارگر برخلاف رویه ائین دادرسی کار و دیوان عدالت اداری محسوب میشه و کارفرما با این کارش میخواد مانع صدور حکم بازگشت به کار بنده بشه و فحاشی و اهانت و توهین در حیطه دادگستری و دادگاه کیفری میباشد. کارفرما با توجه به نفوذ و رشوه ای که به هیات تشخیص داده بود عمدا در نوبت اول و دوم به جلسه هیات حل اختلاف نیومد و قرار شد بازرس به محل کارگاه اعزام بشه جهت تحقیق بررسی علل اخراج از کار و امر به توجه به قرارداد یکساله ای که فی مابین منعقد شده بود. با توجه به اینکه بنده قرارداد کتبی دارم. هیات حل اختلاف عمدا پرونده رو به بازرسی داد که اخراج بنده رو از طریق بازرسی موجه جلوه بده چون عمدا نمیخوان رای هیات تشخیص در هیات حل اختلاف عوض و تغییری کنه. البته هنوز رای هیات حل اختلاف در نوبت سوم صادر نشده الان چکار بایستی کنم و چگونه از خودم دفاع کنم تا به حقم که بازگشت به کار هست برسم ؟ (این مسئله برای بنده حیاتی و مهم میباشد خواهشا بصورت کامل و مفید راهنمایی و توضیح بدید.)

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چنانچه رای در هیات حل اختلاف به ضرر شماصادربشه میتوانید شکایت خودرا مبنی برنقض رای هیات به دیوان عدالت اداری بفرستیدوانجا اگر حق با شما باشدبازگشت بکارصادرمیکنند.موفق باشید