مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو پراید توسط ثبت اسناد برای مهریه

سلام. همسر بنده از طریق ثبت اسناد اقدام به توقیف خودرو مرا کرده. بنده هم مستاجر و سه فرزند دارم و هم وسیله امرار معاش من است من کارمند بازنشسته هستم و از ناحیه مچ پای چپ نیز معلولیت دارم
چگونه خودرو را منع توقیف کنم؟
با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.رفع توقیف ان اندکی مشکل است چراکه طبق قانون جدید خودرو مستثنیات دین نیست مگر تاکسی باشد یا احراز شودتنها ممر معیشتی شما باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قانون جدید خودرو از مستثنیات دین خارج شده است.