مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه حادثه کاری از بیمه

با سلام . توی کارخانه کاشی کار میکنم کف دست چپ من با کاشی بریده و برگه حادثه هم پر کردم و پنج بخیه خورده است میخوام بدونم اگر از بیمه شکایت کنم میتونم دیه بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از کارفرما باید شکایت کنید و اگر کارفرما بیمه داشته باشد دیه را بیمه پرداخت می کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی علیه کارفرما طرح دعوی نمائید تا اگر کارفرما بیمه داشته باشد از این طریق از بیمه دیه دریافت نمائید.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

سلام
شما باید از کارفرما شکایت کنید و در صورتیکه ایشون کارگران را بیمه حوادث نموده باشد پرداخت دیه به عهده بیمه و در غیر اینصورت بر عهده کار فرما می باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر بیمه حوادت وجود داشته باشد
شرکت بیمه باید دیه را پرداخت نماید
در غیر این صورت شما باید از کارفرما شکایت نمایید و مطالبه دیه نمایید