مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت بخشی از ملک

با سلام
ملکی پنج هزار متری خریداری کردم
تنفیذ و اثبات مالکیت و خلع ید وبلامانع شهرداری گرفتم و زمین رو بعد از تفکیک فروختم وصورتجلسه کشف فساد و خسارت هم از طرف دارم
یک نفر مدعی هست یک قطعه زمین مال او هست و جلو ساختن خریدار را گرفته و از شکایت ایجاد مزاحمت تبرئه شده
آیا خسارتی من باید بدهم؟
خریدار میتونه از من شکایت کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اثبات شود مال غیر بوده بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در دادگاه ثابت شود که مال غیر به فروش رسیده است شما باید خسارت پرداخت نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی نیاز به بررسی جزئیات اراضی است
باید مالکیت شما و یا مالکیت طرف مقابل احراز و اثبات گردد