مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک

ملکی به تازگی خریدم و سند تک برگی شش دانگ دارم شخصی مدعی شده که ملک برای من است ولی مدارکی رو نکرده آیا می تواند مدارکی را جهت ابطال ملک ارائه دهد ملک در سال 96 ساخته شده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما ملک را در تصرف خود داشته باشید تا مدعی اگر مدارکی داشت طرح دعوی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی داشته باشد در هر صورت می‌بایست ارائه دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعا کافی نیست باید برای اثبات آن دلیل ارائه دهد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بستگی به مدارک دارد اگرمدارکش کافی باشد ممکن است حکموبه ابطال صادرشود.بایدبررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ ممکن است. چه بسیار پرونده‌هایی است که منتج به ابطال سند تک برگ می‌شوند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
ممکن است فروش مال غیر با قرارداد
عادی انجام شده باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضرمطابق قانون شما مالک رسمی می باشید، مدعی می بایست ادعای خود را اثبات نماید .تصمیم نهایی با دادگاه می باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

فقط صرفا با ارایه سند عادی مبایعه نامه مقدم بر معامله شما و اثبات مالکیت در دادگاه میتواند ابطال سند رسمی شما رابخواهد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درحال حاضر خیر
ملک را در تصرف خود داشته باشید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

باید مدارک خود را به دادگاه ارائه دهد. دادگاه صالح مدارک را بررسی و در نهایت حکم صادر میکند.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام این امر غیر ممکن نیست هرچند دشوار است وبستگی به مستندات ودلائل مدعی و علم قاضی دارد.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

بایستی مستندات ادعای معارض بررسی شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام هر ادعایی باید همراه با دلایل قانونی باشد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بسیار بعید است باز با این اوصاف باید مدارک رو بررسی و ارزیابی کرد