مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت از طریق وکالت

سلام بنده می‌خوام موتورم از طریق وکالت بفروشم و مبلغ 2700 خلافی دارم ولی میخوام بعد از وکالت اعتراض بزنم که کم بشه میخواستم ببینم این پولی که 2700 از پول اصلی خریدار کم می‌کنه بعد از کم شدن خلافی چگونه میتوانم بقیه پول رو بگیرم

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شما میتوانید درقراردادفروش یا همون مبایعه نامه این مطلب روذکرکنید.موفق باشید