مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام و خسته نباشید
من آپارتمانی خریداری کردم که موقع تنظیم قولنامه فروشنده به من قول پارکینگ دادند که شهرداری قول داده، ولی متاسفانه بعد از تکمیل شدن ساختمان گفتند که شهرداری پارکینگ ندادن به این واحد ، در صورتی که الان ما جای دو پارکینگ مزاحم داریم که به هیچ عنوان مزاحم ورود و خروج خودروهای دیگر نمیشود. آیا بعد از پایان کار و تنظیم سند نسبت به اختصاص پارکینگ مزاحم میشود اقدام کرد ؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

هم اکنون اقدام کنید و موضوع را از طریق شهرداری با هزینه کردن مبالغی حل و فصل کنید