مشاوره حقوقی رایگان - درباره پارکینگ

باسلام سوال من اینه که من پارکینگ در قطعه 5 هستش وتوی سند نوشته این پارکینگ حق عبور از قطعه شماره 1 را دارد آیا پارکینگ من مزاحم هستش یا قطعه شماره 1
ممنون لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پارکینگ 1 به نظر مزاحم است.
می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر هیچگدام مزاحم نیست وگرنه در سند شما پارکینگ مزاحم قید میشد عبور از پارکینگ شما یک حق ارتفاق شما تلقی میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پارکینگ شماره یک مزاحم هست اگر شما بدون جابجایی ماشین شماره یک نمیتوانید عبور کنید شما مزاحم دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر پارکینگ شماره یک مزاحم می باشد اما می‌توانید به اداره ثبت مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به توضیحات مطروحه پارکینگ شماره یک مزاحم است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه حرکت وسیله نقلیه دیگری منوط به جابجایی خودروی شما باشد ، پارکینگ شما مزاحم پارکینگ دیگری است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید صورت مجلس تفکیکی ساختمان مراجعه و جانمایی کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما حق ارتفاق از پارکینگ شماره 1 را دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شهرداری مراجعه و درخواست صورتمجلس تفکیکی را نمایید و در صورتمجلس تفکیکی مشخص شده است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با توجه به گفته هایتان قطعه 1 مزاحم است