مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام من با توجه به سند رسمی نسبت به پارک کردن خودرو خود مشکل دارم یعنی مسیر عبور ماشین من به صورت قانونی به یه واحد دیگه فروخته شده در سند رسمی هم پارکینگ مزاحم قید نشده است من از ثبت اسناد هم پیگیری کردم گفتن سند طبق پایانکار و صورت مجلس تفکیکی پارکینگ صادر شده در واقع مشکل من از صورت مجلس تفکیکی پارکینگ شروع شده در نقشه تفکیکی
به جای سه ماشین چهار ماشین جانمایی شده این مورد رو هم کارشناس تامین دلیل تایید کرده ولی من در دادگاه دادخواست رفع مزاحمت دادم ولی به نتیجه نرسیدم به نظر دوستان من برای اصلاح صورت جلسه تفکیکی و پایانکار باید به کجا شکایت بکنم؟و غیر از نظر کارشناس تامین دلیل دیگه چه مدرکی باید داشته باشم؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالکیت پارکینگ به نام شماست باید سندتفکیکی و پایان کار از شهرداری بگیریم و سپس نسبت به آن شخص اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست رفع ممانعت از حق طرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری محل مربوطه جهت اصلاح پایانکار اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نوع دادخواست شما اشتباه بوده است

طبق مقررات ، محل و جانمایی پارکینگ تمام واحدها طبق صورتمجلس تفکیکی مشخص خواهد شد
و اگر پارکینگ واحدها خلاف صورتمجلس تفکیکی باشد امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

و با شرایطی خاص ، امکان اصلاح و تغییر صورتمجلس تفکیکی وجود دارد اگر مقررات و ضوابط
شهرداری رعایت نشده باشد

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. وقتی در سند رسمی سند مزاحم قید نشده است، علی القاعده مشخص نخواهد بود که پارکینگ اضافی که در صورتمجلس تفکیکی قید شده است متعلق به کیست. از این رو پاسخ دقیق نیاز به بررسی مدارک دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد از طریق اداره ثبت باید پیگیری کنید و از ثبت باید شکایت کنید چون طبق صورت مجلس تفکیکی سند صادر نکرده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت و شهرداری پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تامین دلیل و البته استشهادیه همه مالکین ساختمان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با احترام از طریق ثبت و شهرداری پیگیری نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک شما نیاز به بررسی دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست ممانعت از حق می دادید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید ابتدا به اداره ثبت مراجعه و درخواست *اصلاح صورتمجلس تفکیکی و اصلاح سند * را به رئیس اداره ثبت بدهید. سپس اداره ثبت کارشناس خود را به محل می فرستد و نظر می دهد. اگر نظرش موافق بود سند اصلاح می‌شود. اگر نبود با در دست داشتن نامه اداره پست مبنی بر عدم امکان اصلاح ، به دادگاه مراجعه و همان خواسته ها را دادخواست بدهید. به این نکته توجه داشته باشید که خوانده ها تمام مالکین آن ساختمان اداره ثبت شهرداری باشند.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست اصلاح صورتمجلس تفکیکی را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست جانمایی نمایید اما اگر مطابق صورتمجلس و قانونی باشد راهی نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا درخواست صلاح سند و صورتمجلس تفکیکی از اداره ثبت نموده و در صورت رد درخواست از طریق دادگاه اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پروانه ساخت و شناسنامه فنی ساختمان را بررسی کنید ضمن اینکه درخواست صدور سند تفکیکی ثبتی نیز مطرح نمایید