مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در میدان

با سلام من راننده کامیون هستم امروز در حال عبور از میدان با ترافیک کم برخورد کردیم و تریلی از لحاظ طولی 14متر میباشد سوال اینجاست ک من در میدان در حال عبور یک عدد پیکاب از سمت راننده به لاستیک های تریلی نزدیک شده و از لحاظ دید آن را رویت نکردم لاستیک های تریلی به بغل درب سمت شاگرد پیکاب و فایبرگلاس گلگیر سمت شاگرد برخورد کرد فقط در حد سابیدگی درضمن اول تریلی در میدان بوده و بعد پیکاب به میدان آمده وتریلی در لاین یک بود ممنون میشم مقصر رو اعلام کنید

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام مقصر توسط کارشناس راهور مشخص میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشی در هر صورت توسط کارشناس می‌بایست مقصر تعیین شود اما قابلیت اعتراض دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی بر عهده افسر راهنمایی رانندگی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم سایت حاضر برای پاسخ به پرسش حقوقی می‌باشد مقصر و میزان تقصیر و افسر راهنمایی و رانندگی تعیین می‌کنند