مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام امروز بنده از دور میدان راهنمای راست زدم و با احتیاط به سمت راست رفتم ناگهان پرایدی به در جلو رو به شاگردم زد و پلیس هم اون رو مقصر 100 درصد اعلام کرد اما اون ازدادن مدرک امتناع کرد و گفت شما مقصرید
1- ب نظرتون کی مقصره؟
2- باید چکار کنم که به حقم برسم؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر کارشناس تصادفات ملاک عمل است به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال حقوقی نیست کارشناس تصادفات تعیین می کند چه کسی مقصر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور در امی گونه مسائل ملاک عمل قرار می‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقصر کسی است که پلیس اعلام می‌کند. بنابراین طرف مقابل شما مقصر است. هر چند که وی می‌تواند به نظریه افسر راهنمایی رانندگی اعتراض کند و از این طریق به هیئت سه نفره کارشناسی ارجاع شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تشخيص مقصر با کارشناس تصادفات است شما میتوانید با نظریه کارشناسی شکایت کنی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس راهور در این موارد نظر میدهند