مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد بعد از رضایت در تصادف

با سلام
من چند وقت پیش یه خودرو میخواست چرخش کند و من پشتم بهش بود حین چرخش چرخ عقبش روی قوزک پامی من رفت درد شدیدی داشت اورژانس اومد من رو منتقل کرد بیمارستان بعد افسر اومد کروکی کشید ماشینش رو بردن پارکینگ عکس اولیه نشون میداد قوزک پای من مو برداشته گفتن ببرید ارتوپدی پات رو نشون بده راننده آشنا بود فردا عکس رو برد و گفت ارتوپد گفته سالم هست و من رو برد پاسگاه و بعد دادگاه رضایت دادم غروبش با هم رفتیم پیش همون دکتر گفت که هم مو برداشته هم رباط پاره کرده راننده خودش هم پشیمون شده دکتره گفته میشه دوباره شکایت کنم آیا به نظر شما راه داره برم دوباره شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.درهمان پرونده اعلام کنید که اطلاع نداشتم که رباطم پاره شده ودرخواست رسیدگی دارم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت بعد از رضایت در محاکم دادگستری مورد قبول نمی‌باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شما و راننده باهم برید رضایت را پس بگیرید میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از رضایت مسموع نیست اما در فرض شما راه حل وجود دارد