مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام اثبات مالکیت موروثی برعلیه یکی از وراث دادم که پرونده منجر به کارشناسی بدوی شد بعد از نظریه کارشناسی نسبت به نظریه معترض شده و نظریه تکمیلی خواستم که بعداز چندر روز ابلاغیه اومد در تاریخ فلان درشعبه جهت اجرای قرار کارشناسی در شعبه حاضر شوید منظورش چی هست باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به حضور شما و اخذ سوالاتی هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارشناس جلسه‌ای در شعبه برگزار نموده که بایستی شرکت نمائید و مدارک مرتبط را به وی تحویل دهید.