مشاوره حقوقی رایگان - آثار آچار خوردگی در پیچ های کاپوت و درب صندوق در خودروی صفر ایران خودرو

با سلام. من دیروز رفتم نمایندگی خودروساز برای تحویل گرفتن خودروی صفر ثبت نامیم که با 3 ماه تاخیر هم دارن تحویل میدن. کارشناس بردم خودروی دناپلاس اتوماتم رو در محل نمایندگی کارشناسی کرد. در پیچ های دو طرف کاپوت و صندوق عقب آثار اچار خوردگی هست اما شواهدی از ضربه یا تغییر ضخامت رنگ مشاهده نشد و خودشون ادعا میکردن احتمالا فقط رگلاژ بوده
سوال بنده این است که از اونجا که اثار اچار روی پیچ بعداد هنگام فروش ماشین توسط هر کارشناس دیگری هم تشخیص داده میشود آیا افت قیمت ماشین خواهد داشت یا خیر؟ ایا ماشین رو با همین وضعیت تحویل بگیرم یا خیر؟ اگر تصادفی در اینده رخ بدهد کارشناس بعدی ممکنه ضربه خوردگی را با این آثار آچار مرتبط بداند و شک بر تعویض درب صندوق یا کاپوت بکند و افت قیمت زیاد.
نمایندگی عنوان کرد کارشناس ایران خودرو باید بیاد بازدید کنه و احتمالا هم بگه مشکل خاصی نیست. در این صورت تکلیف ضرر و زیان احتمالی من چه خواهد شد؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر کارشناس خودرو دارد
تحویل نگرفتن شما هم مشکلاتی را پی خواهد داشت
یک کارشناس رسمی دادگستری بگیرید ببرید تا کارشناسی کنه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به صورت باید کارشناس در این مورد نظر دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...