مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین صفری ک هنوز مدارکش نیامده

باسلام.بنده ماشین صفری از یک شخص قولنانه کردم ک هنوز برگ سبز و کارت خودرو با گذشت 6روز کاری از زمان تحویل خوردو ازکارخانه توسط ان شخص نیامده،باتوجه ب اینکه درقولنامه قرار براین است 3روز دیگر پول رو ب طور کامل دریافت کند و ماشین رو تحویل بدهد در دفترخانه،ضمن اینکه پول رو کامل دریافت کردن،سوالم این هست دقیقا چه کار و مراحلی رو باید انجام بدم قبل از پرداخت کامل ک ایشون بعدا نتونن مشکلی بوجود بیارن و راحت برای سند زدن اقدام کنن ب عبارتی محکم کاری کنم؟ایشون قبول نکردن مبلغی بمونه برای پای سند و گفتن بجاش میتونن سفته بدن یا وکالت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا مدارک را کامل دریافت نکرده اید ، مبلغ را انتقال دهید . بهترین کار این است که در دفترخانه مدارک تحویل و وکالت تعویض پلاک بگیرید و سپس مبلغ ثمن معامله را با چک رمز دار و یا شماره شبا حواله کنید. تا نقل و انتقال همزمان صورت گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتونید وکالت نامه بگیرید تا اقدامات لازم را خودتان انجام دهید ولی اگر در مدت زمان وکالت مدارک کامل نشود شما نمیتوانید تعویض پلاک کنید پس یک سفته هم جهت اطمینان داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای تعویض پلاک مهلت تعیین کنید و شرط کنید اگر به هر دلیل ماشین توقیف بشه یا هر اتفاق دیگری بیفته باید به شما خسارت پرداخت کنه و میزان خسارت را در قرارداد می توانید تعیین کنید.
بهتر است برای تعویض پلاک وکالت نیز بگیرید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که سند خودرو در رهن شرکت سازنده باشد معمولا اینگونه خودروها قابل خرید و فروش نمی باشند لذا برای انجام بهتر موضوع لازم است تا خود شما نیز مستقیماً به نماینده شرکت خودرویی مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دفترخانه اسناد رسمی از فروشنده اقرارنامه و وکالتنامه اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صبر کنید مدارک دریافت شود سپس اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید هم سند کارخانه خودرو را بنام شما انتقال دهد و هم وکالت فک پلاک به شما بدهد و هم اصل اسناد و کارت خودرو را به شمابدهد. یا یک وکیل با خودت ببر.
اگر تهران هستید من میتونم با شما بیام دفترخونه . وکیل کشاورز هستم از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست یک قرارداد محکمی با توجه به مدارک و مستندات ای که وجود دارد تنظیم نمایید تا در صورت مشکل بتوانیم به آن قرارداد استناد کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید یک قراداد خوب بر طبق مدارک بسته شود که مشکلی پیش نیاید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که سند خودرو در رهن شرکت سازنده باشد معمولا اینگونه خودروها قابل خرید و فروش نمی باشند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سفته و یا وکالت برای تنظیم سند و تعویض پلاک در مهلت محدودمی تواند مفید باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید در صورتی که در موعد مقرر در دفتر اسناد رسمی حاضر نشدند دادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل خودرو بدهید و بدوا دستور توقف خودرو را هم از دادگاه بخواهید