مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ی موقت

سلام زنی هستم که صیغه ی یک ساله ی یک مرد شدم مبلغ مهریه شش میلیون بوده ولی ایشون برای من پولی جمعا به مبلغ 3 میلیون و برای من خرید هوایی کرده میخواستم بدونم حالا که هنوز یک سال تموم نشده و من میخوام ازش جدا بشم این مبالغ از مهریه ام کم میشود یا باید حتی مبلغی هم به ایشان بدهم ؟ (نفقه در شرط صیغه ما نبوده )

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مهریه را کلا داده که هیچ . اگر مازاد بر مهریه پرداخته و به شما صلح نکرده و مدرکی دارد درصورت مطالبه باید پس بدهید . اگر مدرک ندارد و به شما بخشیده قابل مطالبه نیست.