مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا در دوران نامزدی

سلام وقت بخیر
پارسال نامزد کردم بعد برای نامزدم طلا خریدم ولی شاهد ندارم و حالا نامزدیمون به هم خورده میخوام طلاها رو پس بگیرم نامزدم میگه نه طلایی به من ندادی به کل منکر شده!حالا میخوام ببینم میتونم بدون مدرک و شاهد پس بگیرم ازش؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که امانت بوده و سپس دا‌دخواست بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به نحوی موضوع هبه را اثبات کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای اثبات ادعا باید دلیل و مدارک داشته باشید