مشاوره حقوقی رایگان - دلیل طلاق

همسرم زنی را صیغه کرده و در منزل او زندگی میکند تنها مدرک دست من یک عکس است. اگر صیغه را ثابت کنم میتوانم طلاق بگیرم؟ آیا صیغه ازدواج دوم بدون رضایت همسر اول محسوب میشود؟ البته چون بیشتر از یکسال است که ما را ترک کرده با دلیل عسر و حرج هم میتوانم اقدام کنم؟ کدامیک زودتر به نتیجه میرسد؟ نفقه را هم پرداخت میکند.

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ازدواج موقت بدون رضایت همسر اول صحیح است. اختیار زوجه هم از‌موارد وکالت در توکیل جهت طلاق میباشد. عسر حرج را هم ضمن اختیار زوجه مطرح کنید.

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ درصورت اثبات ازدواج موقت بموجب سند نکاحیه زن وکیل و وکیل در توکیل در جهت اخذ طلاق بوده و در صورت اثبات هری ک از دو مورد عسر و حرج بعلت ترک زندگی مشترک یا ازدواج مجدد ، سیر رسیدگی به هر دو موضوع یکسان است