مشاوره حقوقی رایگان - پاركينگ

سلام
چند سال پيش واحدی را خريداری نمودم كه در سند پاركينگ قيد شده است.
بعد از چند سال پاركينگ اين مجتمع با اجازه ی بنده كاربری ديگری پيدا كرد و يه واحد مسكونی ساخته شد.
سوال من اين است كه ايا امكان دارد از سند واحد خودم داشتن پاركينگ را حذف كنم ؟
ميخوام واحدم را بفروشم اما در سند داشتن پاركينگ قيد شده ولی من به واگذاری پاركينگ به شخص ديگر برا مسكونی شدن رضايت دادم. دستور حقوقی اين سند چيست و من چگونه بايد واحد خودم رو بفروشم ؟
با سپاس

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
اصلاح سند از طریق اداره ثبت اسناد