مشاوره حقوقی رایگان - سند اتومبیل

با عرض سلام و درود
بنده یکسال پیش یه خودرو خریداری کردم و قولنامه نوشتم و یه مبلغی را بابت سند گذاشتیم موقع سند زدن بدهیم. اون شخص هر دفعه به نحوی میگفت ماه بعد و ماه بعد. الان متوجه شدم که سند دست کس دیگه ای هست و اونم بابت حسابی که با این بنده خدا که ما ازش خودرو را خریدیم گِرو گرفته و نمیده .
اگه میشه راهنماییم کنید چجوری میتونم کاری کنم که بدون اینکه دنبال اونها بدوم و گیرشون بیارم خودم اقدام کنم برای سند ماشین که به نام خودم بیاد
متشکرم

پاسخ ها :

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

اگر قولنامه از صاحب سند دارین مستقیم دادخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه بدهید ومطمئنا رای به نفع شما صادر میشه

پرسشگر :

قولنامه به نام خود صاحب ماشین نیست.به نام کس دیگه ایه .چیکار میشه کرد؟

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید مدارک بررسی شود گاهی اوقات در قرارداد انها اساسا قبل از تسویه حق واگذاری نبوده است و ....

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

مدارک خود را به یکی از همکاران وکیل ارائه دهید